Emre Mutluay Kimdir ?

Emre Mutluay, Partner Danışmanlık firmasında Baş Danışman olarak görev yapmaktadır. Marmara Üniversitesi İşletme-Pazarlama Bölümü mezunu olan Emre Mutluay, Enka Holding/Çimtaş’da Pazarlama Uzmanı olarak işe başlamıştır.

Daha sonra 1987-1998 yılları arasında çokuluslu iki pazarlama iletişim firması olan Cenajans Grey ve RPM/Radar CDP Europe’da Müşteri Temsilcisi, Müşteri Direktörü, Stratejik Planlama Yöneticisi, Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. 1998 yılında Pepsi Cola’ya katılmış, 2,5 yıl Pazarlama Direktörü olarak çalıştıktan sonra, bir yıl Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapmış, şirketin tamamen yabancı ortağa geçmesinden sonra Satış kanalına geçerek bir yıl Ulusal Zincir Marketler Direktörlüğü yapmış, Türkiye’nin bölündüğü iki coğrafi alandan biri olan Batı Bölgesi Satış Genel Müdürlüğü görevini ise iki yıl yürütmüştür.

Çalışma hayatında sürdürdüğü yönetim becerileri, iletişim, performans yönetimi, pazarlama ve satış ile etkin ekip yönetimi bilgi ve tecrübelerini Partner Danışmanlık şirketinde, firmalara danışmanlık ve eğitim destekleri vererek aktarmaktadır.

This entry was posted in Emre Mutluay. Bookmark the permalink.

Yorum Yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>